Noutati ElbaCom

2019-03-12
Am lansat noul Pliant festiv cu tematica Pascala

Puteti descarca brosura cu motive de iluminat festiv cu tematica pascala din sectiunea DESCARCA sau AICI

Va stam la dispozitie pentru comenzi sau informatii suplimentare la datele de contact deja cunoscute – tel: 0256 204 837,
e-mail: iluminat_festiv@elba-com.ro , www.elba-com.ro.

2018-12-12
Program de lucru in perioada Sarbatorilor de iarna 2018
2018-10-05
ELBA la LIGHT EDU

ELBA, împreună cu reprezentanța sa comercială ELBA-COM au participat - în calitate de partener principal - la organizarea simpozionului LIGHT EDU – un program complex de conferințe, ateliere demonstrative, expoziții, workshop-uri de educare, informare cercetare și mediere în domeniul iluminatului arhitectural și tehnic din România.

Simpozionul a fost organizat de Ordinul Arhitecților din România – filiala Timiș și Facultatea de Arhitectură din Timișoara, în cadrul BETA – bienala timișoreană de arhitectură.

Prezența semificativă unor lectori din Spania, Franța și Italia – artiști, designeri și specialiști în iluminat - ale căror expuneri au vizat o abordare integrată și unitară a iluminatului în orașe, au accentuat necesitatea evidențierii prin lumină a valorilor locale și a specificului urbanistic, pentru a crea emoții și implicare din partea cetățenilor și vizitatorilor, cu o puternică amprentă de respect a mediului și a biodiversității zonei. Au fost prezentate o serie de proiecte implementate în diverse țări, pe toate continentele lumii.

ELBA a prezentat cele mai noi produse destinate iluminatului stradal și pietonal, realizate cu cele mai performante soluții LED precum și soluții moderne de control și comandă a iluminatului, la nivel de punct de aprindere și punct luminos.

Mai multe detalii pe site-ul www./facebook.com/lightedusymposium/ si www.instagram.com/lightedusymposium/

2018-09-25
Vine, vine, iata-l ca vine...

Vine iarăși sezonul Sărbatorilor de Iarnă și ca în fiecare an, ELBA-COM vă ajută să-l întâmpinați pregătiți cum se cuvine.

Decorațiunile pentru iluminatul festiv au devenit o prezență constantă în localitățile României în perioada acestor Sărbători, motiv pentru care și în acest an vă propunem o serie de motive noi, mai ales că Aniversarea Centenarului Unirii face debutul sezonului.

Așadar, vă invităm să parcurgeți secțiunea ILUMINAT FESTIV https://www.elba-com.ro/page/Cataloage a website-ului nostru, iar pentru detalii - puteți să să descărcați catalogul nostru – ILUMINAT FESTIV - Colecția 2018-2019. AICI

Așteptăm cu mult interes comezile dumneavoastră, dar și eventualele sugestii de personalizare ale produselor specifice acestei perioade, la datele de contact deja cunoscute – tel: 0256 204 837,
e-mail: iluminat_festiv@elba-com.ro , www.elba-com.ro.

2018-07-02
UN NOU PARTENERIAT PENTRU EFICIENTIZAREA SOLUȚIILOR DE ILUMINAT

De curând a luat nastere parteneriatul între firmele ADREM LINK si ELBA-COM, un parteneriat care țintește implementarea de soluții inteligente de management energetic în toate tipurile de proiecte unde iluminatul este tema principală – de la marii consumatori la cei mai mici.

Din parteneriatul sinergic al acestei colaborări rezultă oferta noastră menită să vă garanteze un iluminat modern, eficient și ecologic, prin optimizarea consumurilor energetice, comanda, monitorizarea și informarea asupra stării consumatorilor și a elementelor de alimentare și comandă a acestora, mentenanță preventivă.

ELBA-COM oferă pe piața românească un mix optimizat de soluții, sisteme și aparate de iluminat cu LED concepute să asigure confortul luminos maxim pentru orice tip de activitate, în orice mediu – industrial sau office, comercial sau cu pretenții speciale. Axate pe conceptul de HCL – Human Centric Lighting, care așează OMUL în centrul filozofiei, soluțiile noastre materializează tehnologic iluminatul inteligent cu un serios angajament pentru protejarea mediului.

ADREM LINK promovează soluții în eficiența energetică, vizibilitate & informare, optimizare operațională, automatizare & control. Orientat strategic către Internet of Things, arhitecturi Cloud și modele “as a Service”, Adrem Link este un lider de opinie în asimilarea noilor tehnologii în Romania și oferă clienților săi posibilitatea unui consum de energie eficient datorită operațiunilor optimizate și a vizibilității asupra proceselor.

Pachete complete, personalizabile după specificul fiecărui beneficiar, care presupun audit, proiectare, execuție și mentenanță vă stau la dispoziție. În aceste sens, pentru detalii și clarificări, vă invitam să ne contactați cat mai curând.

www.adrem.ro

www.elba-com.ro

2018-06-07
Din nou despre eficienta iluminatului public realizat cu soluții LED produse de ELBA Timișoara.

Recent am luat la cunostință - cu satisfactie - de aprecierile domnului primar Tudor Mihalache de la Copșa Mică, unde am implementat solutii ELBA de iluminat public utilizand tehnologia LED, aprecieri prezente in articolul publicat sub semnatura lui Alin Bratu in ”Turnul Sfatului” – ziar sibian on-line. Detalii AICI.

Spicuim din articolul publicat:

...„Pe noi sărăcia ne-a împins spre acest sistem. Până la venirea crizei, iluminatul public în Copșa Mică era plătit de către cei de la Sometra. Care apoi ne-au spus că nu mai pot plăti. Și atunci ne-am întrebat ce putem face“, amintește primarul Tudor Mihalache. În aceste condiții, Primăria a decis să concesioneze sistemul de iluminat public printr-o procedură de achiziție publică. În urma acestei achiziții, tot sistemul de iluminat a fost optimizat și schimbat cu cel pe bază de LED-uri. Costurile acestor modernizări au fost acoperite în cinci ani din economiile realizate la plata facturilor la curentul electric. „După cei cinci ani am început alte investiții din aceste economii, investiții precum iluminatul arhitectural și extinderi de rețele. La noi, economia la facturile pentru curent a fost de peste 75%, dar asta în condițiile în care sistemul public mai vechi nu era optimizat. Căci economia a fost realizată și prin această optimizare, care a însemnat și eliminarea exceselor de iluminat. Foarte rar se strică o astfel de lampă. Sunt produse de Elba, de la Timișoara, de la început nu am vrut să folosim chinezării“...

Invităm pe toți cei care nu sunt încă suficient de convinși că soluțiile LED reprezintă viitorul, la un dialog cu specialiștii nostri, pentru ca să le oferim noi dovezi, cum că iluminatul cu LED este economic și ecologic, iar soluțiile utilizînd produsele ELBA oferă un iluminat de calitate, stabil, sunt ne-poluante ( vorbim de poluare luminoasă), și reclamă un grad scazut de mentenanță – ceea ce duce la economii suplimentare.

LED-urile reprezintă deja prezentul in iluminat, iar ELBA este unul din constructorii acestuia.

2018-05-07
Ne-am mutat !!!

Reprezentanța comercială a ELBA, începând cu data de 7 mai 2018 va funcționa într-o nouă locație situată pe Calea Lugojului Nr. 126.

Click AICI pentru a o accesa on-line.

Sediul social al firmei rămâne cel din Str. Gării Nr. 1 Timișoara, modificându-se doar adresa de corespondență (cea menționată mai sus), precum și locul de desfășurare a activităților de VÂNZĂRI, SISTEME DE ILUMINAT ȘI ADMINISTRAȚIE.

Numerele de telefon rămân neschimbate, la fel și adresele de poștă electronică. Invităm partenerii de afaceri și pe toți cei interesați să ia act de aceste modificări și îi aștepăm cu drag la noua locație pentru comenzi, livrări sau consultanță în iluminat.

2018-04-19
S-a incheiat la Iasi editia a VII-a a RESONANCE ELECTRIC SHOW

Recent s-a incheiat la Iasi editia a VII-a a RESONANCE ELECTRIC SHOW, unde ELBA-COM a participat alaturi ce cei mai importanti furnizori de materiale electrice.

Solutii, sisteme si corpuri de iluminat au fost piesele promovate de ELBA-COM, in calitate de reprezentanta comerciala a producatorului ELBA.

Toate produsele au la baza solutii LED – realizate cu cele mai recente generatii de componente, ale caror caracteristici situeaza produsele ELBA printre gamele de varf, atat din punct de vedere al performantelor, cat si al fiabilitatii.

In numai cele doua zile cat a durat evenimentul, standul ELBA-COM a fost vizitat de peste 100 de specialisti – proiectanti, instalatori, tehnicieni din administratia publică, reprezentand 40 de societati comerciale sau unitati administrative, dar si numeroase cadre universitare si studenti, interesati de ultimele noutati realizate de ELBA.

Dincolo de interesul pentru performantele produselor, solutiile de iluminat bazate pe alimentare fotovoltaica, solutiile de tele-gestiune a iluminatului public propuse de ELBA-COM au fost in centrul atentiei vizitatorilor.

Pe baza contactelor avute, a continutului discutiilor purtate, putem spune ca participarea noastra a fost una reusita, prefigurandu-se rezultate interesante pentru acest an, in aceasta zona a tarii.

Dorim mult succes partenerilor nostri si asteptam cu interes solicitarile lor.

2018-03-30
Veniti sa ne vizitati la RESONACE ELECTRIC SHOW

ELBA-COM participa si in acest an la RESONACE ELECTRIC SHOW la Iasi, in perioada 13-14 aprilie, cu cele mai noi produse ELBA – aparate de iluminat cu LED cu performante de top.

Vizitati-ne la Sala Sporturilor – Str. Palat Nr. 2 – va asteptam cu cataloage si informatii detaliate.

INTRAREA LIBERA !

2018-02-16
Vine primavara...am lansat noul Pliant Festiv cu tematica Pascala

Sfintele Sarbatori ale Pastelui au fost de fiecare data un moment de sarbatoare, bucurie si liniste,deopotriva pentru credinciosi si laici, iar pentru ca aceasta sarbatoare sa fie cat mai placuta, noi va propunem colectia noastra de motive de iluminat festiv dedicate acesteia, la care adaugam cei peste 10 ani de experienta in acest domeniu.

Va propunem sa folositi produsele noastre de iluminat festiv pentru crearea unei atmosfere dedicate, in decorarea Targurilor de Paste, a parcurilor, locurilor de joaca pentru copii, a pietelor si a strazilor din localitatea dvs.

Colectia de motive cu tematica pascala poate fi consultata pe site-ul nostru la adresa www.elba-com.ro/iluminat festiv.

Puteti descarca si brosura tematica de AICICu noi sigur veti avea...

SARBATORI FERICITE !

2017-12-14
Un nou sezon de Sarbatori de Iarna in Arad, decorat de ELBA-COM

Va prezentam cateva imagini din Parcul Eminescu si Targul de Craciun de la Primarie.Remarcati noutatile sezonului – arcada 2018 si globul dinamic AICI

Vizionati si filmarile click AICI sau pe pagina noastra de facebook
https://www.facebook.com/elbacom.timisoara/.

Vom reveni in scurt timp si cu alte imagini, din alte localitati unde am realizat lucrari de iluminat festiv.

2017-11-17
SUSTINEM AMET

ELBA-COM a răspuns invitației AMET1 – Asociația pentru Managementul Energiei Timiș, la conferința ”Politici pentru sustenabilitate energetică și planificare a unui mediu sănătos ce a avut loc joi, 9 noiembrie, la Sala de Evenimente a Consiliului Judetean participand cu un stand expozițional și o prezentare a soluțiilor inteligente în iluminatul public.

Prezența noastră a fost menită să ofere participanților – reprezentanți ai UAT- unități administrativ teritoriale – pachetul de informații necesar deciziei de a concesiona serviciul de iluminat public sau de a-l prelua în administrare proprie, prin inființarea structurilor adecvate.

Oferta ELBA-COM cuprinde un pachet generos de servicii, dintre care cele mai importante sunt gratuite - auditul și proiectarea.

Aparatele de iluminat propuse sunt realizate de ELBA, exclusiv în tehnologie LED, cu componente de ultima generatie, de la producători consacrați – CREE, OSRAM, SAMSUNG, etc.

Pe lângă aparatele de iluminat moderne, un element esențial pentru managementul corect din punct de vedere energetic este sistemul de telegestiune sau telemanagement, care completează eficientizarea energetică dată de înlocuirea aparatelor de iluminat vechi și oferă un set de avantaje pentru facilitarea exploatării sistemelor de iluminat – comandă, control și monitorizare la nivel de punct de aprindere.

Aplicația informatică proprietară dezvoltată în acest scop este ELBA LIGHT MANAGER, care asigură toate funcțiunile necesare gestionării funcționării corecte și eficiente a unui sistem de iluminat. Aplicația oferă în timp real informațiile necesare persoanelor autorizate, care în baza drepturilor de utilizare acordate pot interveni în funcționarea sistemului.

De la comenzi de aprindere /stingere a iluminatului, semnalarea punctelor de aprindere cu probleme, emiterea de alerte și specificarea naturii acestora pentru echipele de intervenție, monitorizarea parametrilor electrici ai rețelei sau definirea drepturilor de utilizare și până la grafice de istoric al funcționării elementelor sistemului – toate acestea sunt facilități oferite utilizatorilor. Aplicatia a fost implementată cu succes în municipiile Arad, Slatina și un număr însemnat de comune.

Cei interesați de o colaborare cu ELBA-COM în privința concesionării serviciului de iluminat și implementarea de soluții inteligente dedicate acestui serviciu o pot face luând legătura cu colegul nostru dl. MIRCEA BASARABĂ – tel. 0742 106 394, mirceabasaraba@elba-com.ro

___________________________________
1 - AMET este o asociație neguvernamentală ce funcționează ca instituție independentă pe lângă Consiliul JudețeanTimiș - ca rezultat al proiectului european - al cărei scop este de a promova și susține soluțiile judicioase și eficiente de utilizare a energiei, indiferent de domeniul în care se manifestă consumurile de energie – electrică, termică, samd.

2017-11-16
LA NOI BLACK FRIDAY ESTE PE TERMEN LUNG !

Lansam o lichidare de stoc la un numar de 7 categorii de aparate de iluminat care totalizeaza peste 530 de pozitii. Produsele sunt echipate atat cu tehnologie LED cat si cu surse clasice de lumina. Sunt aparate de iluminat destinate pentru cele mai diverse aplicatii – de interior, industriale, anti-Ex, arhitecturale sau stradale.

Preturile promotionale sunt valabile pana la epuizarea stocului.

Detalii depre preturi, conditiile de plata și livrare le puteti obtine la telefoanele - 0256 292 041, 0746 169 009 sau e-mail – magazin@elba-com.ro

Lista de produse si cantitatile pot fi consultate in lista atasata, disponibila si pe website-ul www.elba-com.ro / download sau faceti click AICI

2017-11-07
PODOABE LUMINOASE LA MAGAZINUL ELBA-COM

Magazinul nostru va ofera la PRETURI AVANTAJOASE decoratiuni pentru Sarbatorile de Iarna.

TURTURI, PLASE, PERDELE sau TUBURI LUMINOASE va asteapta sa le cumparati din timp. Le puteti achizitiona alegand dintr-o gama larga de culori si combinatii functionale - cu sau fara "flash".

Realizate exclusiv cu LED-uri, produsele sunt adecvate pentru montajul in exterior fiind rezistente la intemperii.
Va invitam la Magazinul ELBA-COM - in proximitatea Pietei Iosefin (Poarta 2 ELBA veche), de luni pana vineri, intre orele 09.00-17.00.

Detalii si comenzi la tel: 0256 292 041, gsm: 0746 169 009, e-mail: magazin@elba-com.ro

2017-11-03
DIN NOU, ÎNTRE CEI MAI DE SEAMĂ

În organizarea Camerei de Comerț Timiș, vineri 27 octombrie, s-a desfășurat ceremonia de premiere a celor mai merituoase firme din județul nostru.

Cu o plăcută satisfacție am aflat că, în urma analizării rezultatelor economice din anul precedent, ELBA-COM s-a clasat pe locul întâi, la grupa corespunzătoare domeniului de activitate și a dimensiunii societății. Acest lucru n-ar fi fost posibil fără un efort susținut și dedicat al partenerilor, al furnizorului principal - ELBA - și nu în ultimul rând al angajaților ELBA-COM.

Mulțumindu-le tuturor celor care au contribuit la acest rezultat, nutrim convingerea că, și în acest an, vom contoriza rezultate demne de o poziție pe podium.

2017-11-01
DESPRE PRODUSE NOI – ÎN PUBLIC

O nouă sesiune de instruire tehnică organizată de ELBA-COM în data de 26 octombrie a.c a fost încheiată cu succes.

Evenimentul, găzduit chiar în incinta fabricii ELBA, a fost adresat principalilor colaboratori–reprezentanți comerciali, parteneri de proiecte și specialiști în domeniul iluminatului.
Scopul său a fost comunicarea către piață a ultimelor realizări ale echipelor ELBA și ELBA-COM în materie de iluminat–produse noi și proiecte finalizate.

Au fost prezentate produsele noi–menite să asigure un iluminat profesional–realizate cu LED-uri de ultimă generație, ce asigură performanțe de vârf, fiabilitate și o eficiență sporită în exploatare. Acestea pot fi combinate cu soluții care să ofere facilități de control, mentenanță și eficientizare a iluminatului –de exemplu la cel stradal, implementand sistemul de telegestiune proprietar ELBA - Light Manager.

Informațiile oferite participanților au fost completate cu aplicații de iluminat arhitectural și, având în vedere apropierea sezonului Sărbătorilor de Iarnă, cu noi motive și propuneri de soluții pentru iluminatul festiv.

Interesul deosebit al participanților pentru performanțele LED-urilor utilizate – numai de la producătorii de top – a confirmat direcția corectă de abordare a dezvoltării produselor ELBA.

Au fost prezentate proiectele aflate în dezvoltare pe planșete sau în laboratoarele ELBA – în armonie cu așteptările pieței.

Un dialog constructiv cu participanții referitor la ce se va intampla în viitorul apropiat – care a continuat chiar și în pauzele evenimentului – a încheiat ediția din acest an a evenimentului nostru.

Apreciat de participanți din toate punctele de vedere – informațional și organizatoric, în speță – ne dă convingerea că demersul nostru a fost și va fi întotdeauna bine primit de publicul nostru țintă.Mulțumiri participanților, mulțumiri gazdelor, mulțumiri echipei care a organizat evenimentul – MULT SUCCES TUTUROR!

Foto - Mihai Surdea

2017-09-26
Ne adaptăm produsele după cerințele Dumneavoastră

Urmare a solicitărilor venite de la Clienți și din experiența acumulată în timp am reproiectat unele produse de iluminat festiv. Azi vă prezentăm cazul Saniei cu Ren si Mos Craciun.

Un produs de mare efect, spectaculos, fiabil și economic. În exploatare a înregistrat un neajuns, întrucat publicul a manifestat constant o tendință de apropiere și încălecare a componentelor produsului, cu scopul de a realiza fotografii deosebite. Rezultatul a fost degradarea structurii de rezistență și a materialelor decorative.

Ca urmare, a apărut necesitatea tranforsării structurii și a înlocuirii materialului din care au fost confecționate elementele supuse uzurii.

O structură suplimentară din tablă de aluminiu preia efortul suplimentar dat de prezenta publicului și asigură durabilitatea produsului.

Noua variantă de produs oferă caracteristici suplimentare și imbunătățite:

 • Mentenanță ușoară - părțile expuse uzurii au fost reduse ca suprafață și la nevoie, pot fi înlocuite cu ușurină
 • Robustețe sporită – suportă sarcini statice mari
 • Satisfacție ridicață a publicului - pot face fotografiile dorite (în limitele decenței), fără restricții și a demonestări din partea organelor de ordine

Rămânând în continuare la dispoziția Dvs. ca furnizor de încredere, cu soluții perfecționate și verificate, vă așteptăm solicitările si comenzile la coordonatele cunoscute.

www.elba-com.ro
iluminatfestiv2017@elba-com.ro
 telefon: 0265/204 837

2017-09-04
Oportunitati de angajare

Dorim sa angajam Lacatusi, sudori si muncitori necalificati.

Cei interesati sunt rugati sa transmita CV-ul la nr. de fax. 0256-490062, mail: office@elba-com.ro sau la sediul firmei din Timisoara str. Garii nr. 1 (intrarea dinspre Piata Iosefin, str. N. Titulescu).

Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la nr. tel: 0755/023.035.

Pentru mai multe detalii faceti click AICI.

2017-09-01
Am lansat campania de Iluminat Festiv

E timpul sa inceapa pregatirile pentru iluminatul festiv de Craciun.

Va prezentam oferta pentru acest an - o colectie de motive de sezon imbogatite cu multe modele noi.

Toate produsele noastre sunt realizate in tehnologie LED, ceea ce le confera durabilitate, eficienta energetica, economicitate si un aspect estetic deosebit.

Puteti consulta produsele noastre AICI sau le puteti viziona consultand Catalogul de iluminat festiv - Colectia 2017-2018 ce poate fi descarcat de AICI.

Pentru informarii suplimentare si oferte adresati-ne solicitariile D-voastra pe adresa iluminatfestiv2017@elba-com.ro sau la telefon 0256-204837.

2017-05-29
Program lucru Rusalii 2017

2017-05-17
Veniti sa ne vizitati la EED 2017 - Constanta

Va invitam să ne vizitati standul la Expozitia Electrica Demonstrativa 2017, ce va avea loc in perioada 15-17 iunie la Pavilionul Expozitional Constanta, expozitie organizata de EURO VIAL LIGHTING unul din partenerii nostrii.

Vom avea placerea sa va prezentam cele mai noi produse de iluminat cu LED realizate de ELBA.

2017-05-10
Seminar DIALUX la Suceava

Specialistii ELBA-COM in colaborare cu Facultatea de Instalatii de la Universitatea ”Stefan Cel Mare” Suceava – Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor, prin grija d-lui prof. univ.dr.ing. Radu Dumitru Pentiuc – directorul Departamentului Electrotehnica au sustinut un seminar cu studentii din anul IV avand ca tema proiectarea asistata de calculator a sistemelor de iluminat moderne, bazat pe programul de calcul luminotehnica DIALUX EVO – seminar desfasurat pe parcursul zilei de 9 mai a.c.

In acest sens, specialistii ELBA-COM au elaborat si sustinut prezentarea tutorialului de lucru cu aplicatia DIALUX, seminarul avand si un caracter aplicativ – exercitiile facute avand ca scop dezvoltarea deprinderilor de selectie a aparatelor de iluminat, in consens cu tipul de aplicatie pentru care se realizeaza proiectarea luminotehnica.

Actiunea s-a bucurat de un real succes, atat in randul studentilor cat si al cadrelor didactice. Ca urmare, ea va fi reluata si in anul universitar viitor, in lunile octombrie, noiembrie si decembrie, cu toate grupele de studenti ai Departamentului Electrotehnic.

Colaborarea dintre ELBA-COM si Universitatea ”Stefan Cel Mare” Suceava imbraca si alte forme – tutelarea de lucrari de licenta in domeniul iluminatului, echipare de laboratoare si implicarea in proiecte de eficientizare energetica.

Seminar DIALUX la Suceava width=

ELBA-COM dezvolta colaborari si cu alte universitati din tara – Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara colaborari ce poarta si girul CNRI – Comitetul National Roman pentru Iluminat.

2017-04-27
Un nou proiect arhitectural denumit "O lumina spre cer"

Un nou proiect de iluminat arhitectural a fost materializat de echipele ELBA-COM si ELBA in Municipiul Arad. Este vorba de Biserica Evanghelica Lutherana cunoscuta si ca "Biserica Rosie" al carei iluminat arhitectural a fost numit de specialisti "Lumina spre cer".

 Un proiect arhitectural denumit O lumina spre cer width=

Sistemul care asigura iluminarea fatadelor, arcadelor, a elementelor de arhitectura consta in amplasarea pe cladire a 299 de corpuri de iluminat cu LED a caror putere instalata totala nu depaseste 8 kW. Puterea medie de un aparat de iluminat este de aproximativ 25W.

Realizarea proiectului s-a facut in aproximativ sase luni. .

Prezenti la inaugurarea iluminatului acestui edificiu reprezentanti ai Primariei Municipiului Arad, ai bisericii, arhitecti si specialisti, precum si publicul spectator au apreciat calitatea conceptului si a solutiilor de iluminat puse in opera." ...promitem ca noi, municipalitatea, sa continuam aceasta campanie de iluminat arhitectural la monumentele cele mai importante din municipiu" a precizat primarul Gheorghe Falca cu prilejul inaugurarii.

 Un proiect arhitectural denumit O lumina spre cer width=

2017-04-25
O prezenta semnificativa la un eveniment in dezvoltare

Elba-Com a participat de curand - la Iasi - la RESONANCE ELECTRIC SHOW – editia a IV-a. RESONANCE ELECTRIC SHOW

Evenimentul este unul din putinele actiuni expozitionale din teritoriu, cu specific de solutii, componente si materiale electrice, cu o crestere sensibila de la an la an, atat din partea expozantilor cat si a vizitatorilor.

La standul ELBA-COM, specialistilor interesati le-au fost prezentate aparatele de iluminat realizate de ELBA - cu solutii LED de ultima generatie - produse ce s-au bucurat de un real interes si de o apreciere a performantelor si a calitatii lor.

“ELBA-COM este un partener de incredere, un prieten vechi, o relatie stabila si de durata.Echipa Resonance Distribution SRL Iasi apreciaza in mod deosebit efortul depus de echipa ELBA COM, concretizat printr-o prezenta deosebita - un stand organizat cu profesionalism - intr-un eveniment frumos si de suflet. Au fost doua zile active, cu implicare maxima, doua zile in care ne-am bucurat impreuna de fluxul de vizitatori sositi la expozitia noastra - peste 500. Va multumim pentru sustinerea acordata si pentru participare ! “ ne-a scris Catalin Pocol – Director general al RESONANCE SRL, dupa incheierea evenimentului.

„ Am participat cu interes la Expo Resonance - un eveniment pe care l-am urmarit inca de la primele editii, desfasurate in corturi din spatele depozitului Resonance SRL. ... Am descoperit cu placere standul ELBA in aceeasi pozitie favorizanta, transmitind un sentiment de stabilitate si continuitate...Produse noi, doua calatoage si un bagaj consistent de informatii - detalii tehnologice, game de aplicatii, oportunitati pentru investitori, eficienta energetica au fost subiecte abordate - mai mult cu pasiune pentru brandul ELBA si mai putin cu insistenta omului de vinzari - in discutiile cu echipa de la stand....A fost o interactiune intensa si folositoare, multumesc” – ne-a scris si dl profesor dr.ing. Catalin Galatianu de la Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi, director la firma EXPERT GRUP SRL.

2017-04-13
Sarbatori fericite!

Vă dorim Sărbători Fericite alături de cei dragi.

HRISTOS A INVIAT !

ECHIPA ELBA-COM

2017-04-07
MATERIALE INFORMATIVE - O NOUA APARITIE

Aparate de Iluminat cu LED pentru APLICATII INDUSTRIALE

Continuam seria editarii de materiale informative cu privire la noile aparate de iluminat cu LED realizate de ELBA SA.

Aveti ocazia sa aflati mai multe informatii despre produsele ELBA destinate aplicatiilor industrial din brosura dedicata acestui scop, publicatie ce poate fi consultata AICI.

2017-03-09
ILUMINAT FESTIV CU TEMATICA PASCALA

Puteți consulta colecția noastră de produse pentru iluminatul festiv cu tematică pascală pentru primăvara anului 2017 descărcând pliantul în format electronic de AICI

Pentru oferte și comenzi vă stăm la dispoziție la coordonatele cunoscute:

tel: 0256 204 837, e-mail: vanzari@elba-com.ro

2017-02-17
A fost lansat noul catalog ELBA Office and Retail LED

Tinând pasul cu progresul rapid al performanțelor surselor LED, recent au fost omologate în ELBA o serie de produse noi.

Pentru categoria de aparate de iluminat STRADALE a apărut DELFIN XHP în variante de putere 70 și 105 W, cu fluxuri luminoase de 6400 lm și respectiv 10822 lm.

În aceeasi categorie, de aceasta dată familia MATRIX se îmbogățește cu 4 noi variante – Matrix 2.5 cu 10 și 15 LED, având 78 / 97W respectiv 7756lm/10000lm, cu caracteristica de dimming. Lor li se mai alătură MATRIX 03 în două echipări - de 4 LED și 2x4LED, cu puteri de 35,4W și 47W, cu fluxurile corespunatoare de 3626 lm, respectiv 5117lm.

Familia de aparate de iluminat destinate proiectelor COMERCIAL-OFFICE beneficiaza de apariția produselor FIDA 19/ FIDI19 – echivalente de inlocuire a aparatelor de iluminat cu tuburi fuorescente T8 de tip 4x18, pentru montaj aparent, respectiv incastrat, cu puteri de 25W, avand optiune de reglaj de flux – ideale pentru echiparea cladirilor inteligente. Pentru proiectele mai pretentioase, care necesita modificarea temperaturii de culoare, a fost realizat KINETIK, care permite impreuna cu reglajul de flux mimarea fazelor solare ale zilei, functie de intensitatea luminii naturale.

O familie de produse larg utilizate, de tip spot, in echipare cu tuburi fluo-compacte, a primit reprezentantii generatiei noi in echipare cu LED. Este vorba de aparatele SLID 01 si SLID 02, cu puteri de 10W si 20W, cu fluxuri nete de 1177lm respectiv de 2225. Si la aceasta familie exista optiunea de iluminat de siguranta de 1h si 3 h.

Crearea unei atmosfere ambientate prin efecte de lumina a fost motivatia dezvoltarii produsului LIGHTWAVE – cu puteri de 14. 5W si 31W asigura fluxuri luminoase de 1560lm respectiv 2574lm.

Mai pe larg, despre fiecare din aceste produse, in edițiile urmatoare ale buletinului informativ. Pentru cei curiosi, produsele se regasesc pe site-ul www.elba-com.ro, sau in catalogul de produse noi ce poate fi descarcat de AICI.

2017-02-17
Lichidare de stoc produse auto ELBA

Am initiat o actiune de lichidare de stoc a produselor ELBA destinate echiparii autovehiculelor produse in Romania – autoturisme, camioane tractoare, remorci, etc.

Produsele pot fi consultate descarcand LISTA.

Acestea sunt scoase din fabricatie si sunt ultimele bucati disponibile.

In masura in care identificati produse care prezinta interes pt Dvs, va asteptam comenzile la adresa –magazin@elba-com.ro, 0256 292 041, 0746 169 009, Dan Bobolicu.

Preturile indicate sunt fara TVA - se pastreaza pana la epuizarea stocului din articolul respectiv.

2017-02-02
Masă rotundă CNRI privind iluminatul de siguranţă

Miercuri, 1 februarie 2016 a avut loc la Timișoara, în organizarea și găzduirea ELBA-COM SA, sub auspiciile Comitetului Național Român de Iluminat masa rotundă pe tema:

„Iluminatul de siguranță în contextul implementării tehnologiilor LED și a noilor cerințe apărute pe piața românească și cea europeană”

Scopul declarat al acestei mese rotunde este de a crea premisele pentru adoptarea unui act normativ care să reglementeze tipul și performantele aparatelor de iluminat pentru iluminatul de siguranță, care să permită intervenția în siguranță a salvatorilor în situațiile de urgență, în afara funcțiunii de orientare a publicului.

Moderatorii au fost domnii dr.ing. Mihai HUSCH – președinte CNRI si dr.ing. Ioan Păuț – Director Sisteme de Illuminat, din partea gazdelor, în calitate de vicepreședinte al CNRI. Au participat specialiști din toată țara, din domeniul iluminatului – cadre universitare și practicieni din industria de profil și, nu în ultimul rând, ai serviciilor de urgență - beneficiarii direcți ai soluțiilor de iluminat puse în discuție.

Au fost dezbatute cerințele actuale și performanțele aparatelor de iluminat existente pe piață la ora actuală și analizate prevederile actelor normative în vigoare, prin prisma situațiilor întâlnite în practica de serviciile ISU.

Concluziile care s-au desprins:

 • Adoptarea unei terminologii unitare adecvate în domeniul iluminatului de siguranță
 • Necesitatea armonizării actelor normative în vigoare în Romania și corelarea acestora cu standardele europene
 • Clarificarea cerințelor cantitative și calitative ale iluminatului de siguranță în cazul situațiilor de urgență
 • Constituirea unui grup de lucru care să pregătească documentația suport pentru a putea demara procesul de armonizare legislativă, inclusiv a normelor specifice.
 • Organizarea următoarei întâlniri de lucru la București, în cursul trimestrului II și conturarea agendei de lucru pe termen lung.

Participanții au salutat inițiativa și și-au asumat implicarea activă până la finalizarea cu succes a demersului inițiat. CNRI este organismul care reprezintă România la Comisia Internațională de Iluminat (www.cie.co.at)

Lista participanților:

 • Mihai Husch – Președinte CNRI, dr.ing
 • Ioan Păuț - dr.ing, Director Sisteme de iluminat ELBA-COM SA
 • Matei Stelian – Director Științific – Electromagnetica SA
 • Gabriel Ispas – ș.l.dr.ing, Facultatea de Instalații București
 • Silviu Preda – Sales Manager Eaton Romania
 • Constantin Pica – Facultatea de Electroenergetică Cluj
 • Costantin Codreanu – Maior, ISU Timiș
 • Specialiști ELBA-COM: Ciprian Rugea, Fetescu Mărioara
 • Specialiști ELBA SA: Stela Gherban, Petre Pruteanu

La finele lucrărilor mesei rotunde a fost organizată o conferință de presă, la care au fost invitati toți reprezentanții audio-vizual și on-line. Invitația a fost adrestă la peste 70 de destinatari, din cca 35 organe de presă. Au participat 12 reprezentanti ai presei.

Conferinta de presă a fost sustinută de dl Mihai HUSCH – președintele CNRI, dl Ioan PĂUȚ- director tehnic ELBA-COM, dl. Constantin CODREANU – ISU BANAT și moderată de dl Fidelio Iancu- Șef Birou Marketing ELBA-COM.

2016-10-12
PREMIU ONORANT SI MOBILIZATOR !

Sub egida camerei de comerț din Timisoara a avut loc cea de-a 23-a editie a TOPULUI FIRMELOR, la care, în baza rezultatelor economice din anul 2015, ELBA-COM SA s-a clasat pe LOCUL I la categoria specifică de activitate, la grupa de întreprinderi mijlocii.

Un rezultat care ne obligă și ne mobilizează să continuăm pe aceeași linie. Mulțumim furnizorilor, clienților și tuturor colaboratorilor care ne-au dat posibilitatea de a obține aceste rezultate.

Nu neglijăm nici meritul colegilor din ECHIPA ELBA-COM, care s-au implicat cu dedicare, pentru ca firma noastră să obțină rezulte economice cât mai bune.

BUCURAȚI-VĂ DE ACEASTĂ REUȘITĂ ALĂTURI DE NOI - FELICITĂRI TUTUROR!

Vizionați detalii despre activitatea noastră pe site-ul www.elba-com.ro

2016-09-08
ELBA-COM și-a lansat propriul site web

ELBA-COM a lansat site-ul propiu de web menit sa promoveze în special soluțiile moderne de iluminat cu LED, fără a neglija însă soluțiile de iluminat clasice, încă destul de larg răspândite.

Începand cu data de 15.09 a.c. toți cei interesați de domeniul iluminatului – specialiști sau nu - pot consulta on-line la adresa www.elba-com.ro oferta de produse de iluminat realizate de ELBA SA. Aceasta acoperă cu produse aplicații din domeniile industrial, comercial-office, stradal, arhitectural, festiv, etc. Ea numără cca 500 de produse de bază în peste 1500 de variante, realizate atât cu tehnologie LED cât și cu surse clasice.

Cei interesati de detalii despre produse sau de achiziționarea acestora au posibilitatea de a comunica direct cu partenerii ELBA-COM, prin caseta de corespondență.

2016-09-08
Noutăți în portofoliul de produse ELBA – Gama FIPAD ECO LED

Familia de produse destinate mediilor cu expunere la praf și umezeală a fost completată recent cu un produs numit FIPAD ECO LED în variantele de 1200 respectiv 1500mm. Fluxurile luminoase nete ale celor două produse sunt de 4000 lm și de 6000 lm, la puteri de numai 33,6W respectiv 51,7 W. Carcasa este de tip 1x, și asigură un grad de protecție de IP65. DETALII AICI

2016-09-08
A apărut catalogul ELBA-COM pentru Iluminat Festiv – Colecția 2016-2017

Ediția din acest an a catalogului prezintă în peste 60 de pagini produsele dedicate pavoazării localităților în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Produsele propuse pentru acest sezon sunt produse cu LED mono- și multicolore, cu- și fără flash, de la figurine la clasicele șiruri, țurțuri sau perdele. Vă invităm să parcurgeți catalogul și să descoperiți chiar dumneavoastră noutățile. DETALII AICI