Noutati ElbaCom

2021-04-29
Program de activitate in perioada Sarbatorilor de Paste

2021-04-20
LED VAN
Zilele acestea colegii nostri impreuna cu partenerii vizualizeaza in cadrul unei expozitii itinerante noile produse ELBA-COM. Traseul a cuprins mai multe orase mari precum: Sibiu, Brasov, Baia Mare, Cluj Napoca, Bacau, Iasi, Bucuresti etc.
2021-04-06
Reabilitarea Iluminatului in Municipiul Iasi
ELBA-COM demareaza proiectul de reabilitare a iluminatului in Municipiul Iasi - lucrare de anvergura in capitala Moldovei, care dovedeste inca o data recunoasterea si inaltul profesionalism al specialistilor nostri.
2021-03-04
Ne extindem echipa!
Vrei sa lucrezi pentru un brand national de renume, sa inveti lucruri noi si sa dezvoltam impreuna cele mai potrivite tehnici de distributie / vanzare? Alatura-te echipei noastre drept Reprezentant de vanzari in zona Transilvania. Faceti click AICI pentru mai multe detalii.
2021-03-02
PREZENTA NOASTRA IN SOCIAL MEDIA
Incepand cu data de 1 martie, ELBA-COM este prezenta intr-un nou canal de comunicare social media, pe LinkedIn. Va invitam sa vizitati pagina noastra!
2021-02-25
NE PREGATIM PENTRU SARBATORILE PASCALE!
Avem grija ca Sarbatorile Pascale sa fie pline de bucurie si lumina!

Pliantul de Iluminat Festiv ELBA-COM 2021 va prezinta o diversitate de figurine cu tematica Pascala 2D, 3D, bannere si arcade.

Accesati acest link pentru a vizualiza pliantul complet.

2021-02-11
Ne extindem echipa!
Vrei sa lucrezi pentru un brand national de renume, sa inveti lucruri noi si sa dezvoltam impreuna cele mai potrivite tehnici de distributie si vanzare? Alatura-te echipei noastre ca Reprezentant de vanzari in zona Banat si zona Moldova. Aflati mai multe detalii accesand linkul.
2021-01-23
NOUTATI IN PORTOFOLIUL ELBA-COM
FIRI-12 – Noul corp de iluminat germicid pentru dezinfectie cu radiatii UV-C.

Acest produs este destinat dezinfectiei si purificarii aerului in spatii interioare largi pentru prevenirea bolilor cu transmitere aeriana. Solutiile de dezinfectare pe baza de radiatie UV-C sunt utilizate ca parte a ciclului de dezinfectie / sterilizare si au ca scop prevenirea si reducerea raspandirii bolilor infectioase, a virusilor, bacteriilor si a altor tipuri de microorganisme daunatoare, in special in unitatile medicale. Radiatiile UV distrug: bacterii, virusi, fungi, mucegaiuri, alge si alte micro-organisme.

2020-12-02
Preocuparile de sezon ale ELBA-COM mediatizate si in mediul universitar
Pandemia schimba modul de abordare a Sarbatorilor de Iarna, dar noi suntem perseverenti – producem decoratiuni de iluminat festiv cu LED. Daca distantarea sociala e pricipiul de baza al perioadei actuale, daca Targurile de Craciun nu vor mai fi, cel putin decoratiunile luminoase ne vor aminti ca suntem in final de an, ca trebuie sa pastram viu spiritul Craciunului - sa fim intelegatori si darnici - si sa privim Noul An cu speranta si incredere.

La link-ul de mai jos aveti interviul dat de colegii nostri pentru TELEUNIVERSITATEA referitor la acest subiect, cu imagini edificatoare asupra activitatii de productie a acestor decoratiuni.

ACCESATI LINK
2020-11-16
BSR-02 - PRODUSUL RECUNOSCUT PENTRU ROLUL SAU IN PREVENTIA RASPANDIRII COVID-19
Solutiile pe baza de radiatie UV-C sunt utilizate ca parte a ciclului de dezinfectie / sterilizare si au ca scop prevenirea si reducerea raspandirii bolilor infectioase, a virusilor, bacteriilor si a altor tipuri de microorganisme daunatoare.
2020-09-22
NOI ACCESORIZARI LA PRODUSUL ANULUI – BSR-O2 CU STATIV FIX/MOBIL
Produsul a carui cerere a explodat odata cu manifestarea pandemica de COVID 19, lampa bactericida BSR-02, a fost dotat recent cu doua variante de stativ - unul fix (tip A) si unul mobil (tip B), menite sa ofere solutii de montaj si utilizare celor care au nevoie de mobilitate in dezinfectarea spatiilor si carora nu li se justifica achizitionarea de produse pentru fiecare incapere.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati pe canalele consacrate - tel. 0256 204 837, vanzari@elba-com.ro.

2020-09-01
CU LUMINA, SUSTINEM VIATA!
In ciclul actiunilor de responsabilitate sociala asumate de ELBA-COM consemnam o noua initiativa – o donatie in tehnica de iluminat menita sa echipeze noul depozit regional al Societatii Nationale de Cruce Rosie – filiala Arad.

Am considerat ca sumele economisite in acest fel pot fi utilizate cu mai mult folos în generoasele actiuni umanitare aflate pe agenda Crucii Rosii Romane – de ajutorare si salvare a persoanelor defavorizate, aflate in suferinta sau in pericol.

Bucuria si multumirile celor de la CRR rasplatesc din plin gestul nostru umanitar.
2020-08-03
ELBA – CEL MAI SPECIFICAT BRAND
Conform unui studiu realizat de IBC FOCUS, pe capitolul iluminat interior, ELBA este in fruntea clasamantului cu 90% rata de specificare fata de alte branduri concurente. Studiul este inclus in lucrarea TOP 100 FIRME DE ARHITECTURA – 2019, lucrare finalizata in iunie 2020. Lucrarea poate fi consultata AICI.
2020-06-12
Aniversam 20 de ani de activitate !
12 iunie 2020 - o zi speciala pentru ELBA-COM, care împlineste azi 20 de ani de activitate. O zi speciala pentru toata echipa – actionari, conducere, angajati si colaboratori. Navigati pe toate paginile site-ului nostru ca sa aflati cât mai multe despre noi !
2020-04-28
PRODUSUL ANULUI - CORP CARE DISTRUGE BACTERII SI VIRUSI - BSR, cel mai cautat si vandut produs
Un produs aflat de mult in nomenclatorul ELBA – este vorba de lampa bactericida BSR - a inregistrat doar in ultima luna valori de unitati vandute mult peste cele ale ultimilor 5 ani.

Corpul de iluminat tip BSR-02 este destinat dezinfectarii incaperilor din spitale, fabrici de medicamente, de produse alimentare, depozite de alimente etc.

Functia sa de sterilizare dezinfectare este asigurata de emisia de radiatii ultraviolete de tip C, motiv pentru care functionarea sa este permisa DOAR IN ABSENTA PERSOANELOR SAU A ALTOR ORGANISME VII!

2020-04-06
ACTIVITATEA ELBA-COM PE TIMPUL STARII DE URGENTA
In plina epidemie de COVID-19 si in conditiile impuse de starea de urgenta, dorim sa va informam ca, firma noastra – ELBA-COM SA – isi desfasoara activitatea in continuare, tinand cont de masurile dispuse de Guvernul Romaniei si recomandarile facute de OMS si in special de Ministerul Sanatatii.

Preocuparile majore ale actiunilor noastre sunt legate de sanatatea angajatilor nostri, dar si de indeplinirea obligatiilor contractuale asumate.

Vom onora toate solicitarile clientilor in limita stocului disponibil si in ordinea inregistrarii comenzilor.

Vom raspunde telefonic sau prin posta electronica la cererile de oferta lansate, iar acolo unde va fi necesar si tema nu sufera amanare - vom gasi solutii de deplasare la sediul clientului.

Actiunile noastre urmaresc dinamica evolutiei situatiei generale si, pe masura ce se vor impune modificari, ne vom adapta corespunzator modul de lucru si actiunile necesare.

Pentru informatii despre activitatea noastra puteti suna la telefonul 0256 204 837.

Pentru informatii legate de produsele noastre, va invitam sa accesati www.elba-com.ro sau sa sunati la telefonul 0256 204 837.

Va dorim sanatate multa si sa depasim cu bine aceasta incercare!

Echipa ELBA-COM SA

2019-11-26
NOU! Catalogul Interactiv ELBA – ILUMINAT EXTERIOR
Cele mai noi si performante solutii de iluminat exterior prezentate in noul catalog ELBA. Un catalog interactiv ce poate fi accesat/ descarcat AICI Caracteristica de interactivitate permite accesarea rapida a paginii de produs atat pe website-ul producatorului cat si in catalogul in format electronic.
2019-11-14
NE SCHIMBAM ADRESA
Urmare a modificarilor operate in inscrierile de la OCPI Timis - Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, in baza adeverintei eliberate de Primaria Municipiului Timisoara, sediul ELBA-COM aflat pana de curand la adresa din Str. Garii Nr. 1 a devenit Spl. Nicolae Titulescu Nr. 14 Timisoara, cod postal 300167 care devine adresa sediului social al firmei. Corespondenta o asteptam la adresa Calea Lugojului nr 126, 307 200 Ghiroda, jud Timis, RO.
2019-07-10
Ne extindem echipa!
Cautam un coleg nou pentru postul de Manager comercial regional - ZONA VEST. Conditiile de eligibilitate si cerintele postului pot fi consultate pe platforma bestjobs.eu sau AICI

2018-10-05
ELBA la LIGHT EDU

ELBA, împreună cu reprezentanța sa comercială ELBA-COM au participat - în calitate de partener principal - la organizarea simpozionului LIGHT EDU – un program complex de conferințe, ateliere demonstrative, expoziții, workshop-uri de educare, informare cercetare și mediere în domeniul iluminatului arhitectural și tehnic din România.

Simpozionul a fost organizat de Ordinul Arhitecților din România – filiala Timiș și Facultatea de Arhitectură din Timișoara, în cadrul BETA – bienala timișoreană de arhitectură.

Prezența semificativă unor lectori din Spania, Franța și Italia – artiști, designeri și specialiști în iluminat - ale căror expuneri au vizat o abordare integrată și unitară a iluminatului în orașe, au accentuat necesitatea evidențierii prin lumină a valorilor locale și a specificului urbanistic, pentru a crea emoții și implicare din partea cetățenilor și vizitatorilor, cu o puternică amprentă de respect a mediului și a biodiversității zonei. Au fost prezentate o serie de proiecte implementate în diverse țări, pe toate continentele lumii.

ELBA a prezentat cele mai noi produse destinate iluminatului stradal și pietonal, realizate cu cele mai performante soluții LED precum și soluții moderne de control și comandă a iluminatului, la nivel de punct de aprindere și punct luminos.

Mai multe detalii pe site-ul www./facebook.com/lightedusymposium/ si www.instagram.com/lightedusymposium/

2018-04-19
S-a incheiat la Iasi editia a VII-a a RESONANCE ELECTRIC SHOW

Recent s-a incheiat la Iasi editia a VII-a a RESONANCE ELECTRIC SHOW, unde ELBA-COM a participat alaturi ce cei mai importanti furnizori de materiale electrice.

Solutii, sisteme si corpuri de iluminat au fost piesele promovate de ELBA-COM, in calitate de reprezentanta comerciala a producatorului ELBA.

Toate produsele au la baza solutii LED – realizate cu cele mai recente generatii de componente, ale caror caracteristici situeaza produsele ELBA printre gamele de varf, atat din punct de vedere al performantelor, cat si al fiabilitatii.

In numai cele doua zile cat a durat evenimentul, standul ELBA-COM a fost vizitat de peste 100 de specialisti – proiectanti, instalatori, tehnicieni din administratia publică, reprezentand 40 de societati comerciale sau unitati administrative, dar si numeroase cadre universitare si studenti, interesati de ultimele noutati realizate de ELBA.

Dincolo de interesul pentru performantele produselor, solutiile de iluminat bazate pe alimentare fotovoltaica, solutiile de tele-gestiune a iluminatului public propuse de ELBA-COM au fost in centrul atentiei vizitatorilor.

Pe baza contactelor avute, a continutului discutiilor purtate, putem spune ca participarea noastra a fost una reusita, prefigurandu-se rezultate interesante pentru acest an, in aceasta zona a tarii.

Dorim mult succes partenerilor nostri si asteptam cu interes solicitarile lor.