ELBA-COM S.A.

ELBA-COM SA este reprezentanța comercială a ELBA Timișoara

ELBA-COM SA este reprezentanța comercială a ELBA Timișoara – producător de aparate de iluminat cu o tradiție de peste 100 de ani.

Activă în piața de iluminat de peste 20 ani, ELBA-COM a dezvoltat și consolidat un portofoliu vast de activități în domeniul iluminatului – de la conceperea și realizarea de sisteme de iluminat, la vânzarea de echipamente de iluminat. Acestea sunt susținute de servicii conexe – de la consultanță la mentenanță în perioada de garanție și post-garanție.

Gamele de produse comercializate sunt destinate unui număr mare de aplicații – iluminat stradal, pietonal, arhitectural, festiv, industrial, comercial, general de birouri, specializat pentru aplicații diverse – antiex, dirijare trafic, sportive, etc.

Colaborăm cu o rețea de parteneri contractuali susținuți de echipa Directorilor Regionali, prin care se acoperă întreg teritoriul național și se asigură distribuția în piață a produselor comercializate de noi.

Iluminatul festiv reprezintă o latură distinctă a activității noastre, pe care ne-am specializat în ultimii 15 ani, preocupați fiind să aducem sistematic în piața noi produse – noi modele, spre satisfacția publicului larg.

Suntem și noi aliniați cerințelor actuale, având implementate sisteme de management integrat ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO18001:2007 OHSAS, nu doar pentru ca este o modă, ci pentru că suntem convinși că este necesar să putem urmări toate procesele desfășurate, având în centrul atenției SATISFACȚIA CLIENTULUI nostru.